لباس پدر چگونه باشد بهتر است؟

یک سری اصول خاص در نحوه لباس پوشیدن وجود دارد که مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه مردم از گذشته‌ها آن‌ها را رعایت کرده‌اند. در این مقاله کوشش کرده‌ایم تا به نحوه‌ی پوشش یک مرد و به‌طور خاص لباس پدر بپردازیم و این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار دهیم که یک مرد چطور باید نشانگر خانواده‌اش باشد. یک مرد باید بداند به‌عنوان یک پدر وقتی از خانه بیرون می‌رود چطور باید لباس بپوشد و چطور نشان‌دهنده خانواده‌اش باشد. چون چه بخواهید و چه نخواهید شما یک مرد هستید نه یک پسربچه و مخصوصاً به‌عنوان یک پدر باید الگو باشید.

مردم به شما نگاه می‌کنند و شما را با پوشش‌تان قضاوت می‌کنند، مثلاً معلم‌ها خیلی پوشش‌شان مهم است چون بچه‌ها از آن‌ها الگو می‌گیرند. شما باید به‌عنوان یک پدر مثال خوبی از لحاظ پوشش برای بچه‌ها باشید. به‌عنوان یک مرد باید به این درک برسید که شما یک پسربچه نیستید چون دیگران درحال قضاوت کردن شما بر اساس پوشش‌تان هستند، شما نماینده خانواده‌تان هستید، نماینده همسرتان و نماینده فرزندان‌تان و قضاوتی که در مورد شما می‌کنند به آن‌ها هم تعمیم داده می‌شود.

آیا می‌دانستید لباس شما یک رسانه است!؟

شما به‌عنوان پدر یک خانواده هرچند آزادی در پوشش خود دارید، اما اگر با یک شلوار جین پاره و تی‌شرت در محل مهمانی و مجلس رسمی شرکت کنید، قطعاً برای جامعه پذیرفته‌شده نیست. تردیدی نیست که نحوه لباس پوشیدن شما، در موفقیت اجتماعی‌تان تاثیرگذار است. هر کس با لباس پوشیدن خود در حال ارسال یک پیام به دیگران است. حتی اگر خودش نسبت به این پیام آگاهی نداشته باشد. لباس در اصل یک رسانه محسوب می‌شود. این که لباس پدر خانواده چه نوعی و با چه طرح و رنگی برای او بهتر و مناسب است، یکی از نکات مهمی است که در دوره‌های طراحی لباس به هنرجویانی که در کلاس‌های طراحی لباس شرکت می‌کنند باید آموخته شود تا همواره در طراحی مد و لباس مخصوص اعضای یک خانواده بتوانند بهتر و موفق‌تر عمل کنند.

ویژگی‌های لباس پدر و طرح و رنگ مناسب برای او کدام است؟

1. کت و شوار

در کت‌های دو دکمه، موقع ایستادن باید دکمه بالایی بسته و دکمه پایینی باز باشد. موقع نشستن هر دو دکمه را باز کنید. اگر کت تک دکمه بود، موقع ایستادن آن را بسته و موقع نشستن باز کنید. کت‌های سه دکمه تقریباً از بازار حذف شده‎اند اما اگر کت شما سه دکمه داشت، دکمه وسط را موقع ایستادن ببندید و موقع نشستن باز کنید.

لباس پدر

مارک سر آستین کت حتماً باید از کت جدا شود. حتی افراد با جایگاه‌های اجتماعی بالا دیده شده که آرم هاکوپیان سر آستین خود را جدا نکرده‌اند. آرم سر آستین مثل برچسب قیمت است. تا حالا کسی را دیده‌اید به دلیل این که قیمت کت و شلوارش بالا است، قیمت را از روی لباس بر ندارد!!؟ لباس پوشیدن نکات ظریفی دارد که اگر آن‌ها را رعایت نکنید، حتی لباس‌های مارک‌تان هم ارزش چندانی ندارند.

راه‌راه‌های عمودی روی کت و شلوار شما را لاغرتر و قد بلندتر نشان می‌دهد و می‌توانید از این تکنیک ساده استفاده کنید. در جیب‌های کت نباید چیز سنگینی قرار دهید که کت را یک‌طرفه کند. همچنین جیب‌های بیرونی نباید به علت وجود وسیله‌ای برجسته شود.

2. پوشش زیر کت

از دیگر موارد مهم دیگر در مورد لباس پدر باید بگوییم که لباس زیر کت است که باید حتماً به آن توجه کنید. زیر کت و شلوار باید پیراهن روشن و ترجیحاً سفید بپوشید (سفید با فاصله نسبت به بقیه رنگ‌ها در اولویت است.) حتماً موقع انتخاب پیراهن به کیفیت یقه و سر آستین آن توجه کنید تا از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد و پس از یک بار شستن از بین نرود. موقع لباس پوشیدن، یقه پیراهن حتماً باید زیر کت باشد. پیراهن را طوری بپوشید که یقه سفید پیراهن از زیر یقه کت قابل دیدن باشد. برای مجالس و مهمانی‌های رسمی، بهتر است که جنس کت و شلوارتان هماهنگ و پارچه‌ای باشد. موقعی كه تیپ نیمه رسمی را انتخاب می‌كنید برای انتخاب شلوار، سراغ جنس كتان و رنگ‌های مكمل بروید. 

3. پیراهن

یادتان باشد رنگ پیراهن، حرف اول را در نحوه پوشیدن آن می‌زند و بهتر است با توجه به رنگ پوست، انتخاب شود. اگر رنگ پوست‌تان روشن است سراغ رنگ‌های گرم بروید كه به چهره انرژی بیشتری می‌دهند و اگر پوستی با تناژ گرم دارند با خیال راحت سراغ رنگ‌های روشن‌تر بروید كه پوست را روشن نشان می‌دهند. كت را هم با توجه به رنگ پیراهن و متناسب با آن انتخاب كنید.

4. کفش و کمربند

زمانی که لباس پدر رسمی انتخاب می‌شود، بهتر است جنس چرم کفش و کمربند را با هم یکی کند. رنگ قهوه‌ای با قهوه‌ای و رنگ مشکی با مشکی باید ست شود. در غیر این صورت ظاهر مناسبی نخواهد داشت. کفش‌ها باید حتماً تمیز و واکس‌زده باشند. پدران باید کفش مشکی، ساده و ترجیحاً غیربندی بپوشند. (تصور کنید به هر دلیلی مجبور شوید کفش خود را در بیاورید و مجدداً بپوشید، وسط راهرو باید بنشینید و بند کفش‌تان را ببندید که اصلاً جالب نیست).

لباس پدر

5. خودداری از ترکیب طرح‌ها

استفاده از لباس‌های طرح‌دار هر چند خوب و مورد پسند هستند؛ اما نباید در استفاده از آن‌ها زیاده‌روی کرد. استفاده از چند طرح در لباس‌ها ظاهر شما را ناپسند می‌کند و هیچ‌گونه جایگاهی در استایل مدرن ندارد. البته این کار در لباس‌های غیررسمی موردی ندارد، اما اگر قرار است پدر خانواده در یک مهمانی رسمی شرکت کند و لباس‌های رسمی بپوشد، باید از این قانون پیروی کند و کت و شلوار ساده بپوشد.

7. پوشیدن لباس مناسب شرایط

شرایط خاص و مهمانی‌های خاص قطعاً لباس متناسب خود را می‌طلبد. از شما به‌عنوان پدر یک خانواده انتظار می‌رود لباس مخصوص آن را بپوشید و سعی نکنید در این مسأله خلاقیت به خرج دهید. اگر مناسبت رسمی‌تر است بهتر است کت و شلوار با پیراهن سفید و کراوات مشکی بپوشید. اگر در مراسم ختم و یادبود شرکت می‌کنید، کت و شلوار با پیراهن مشکی یا تیره بهترین پوشش است.

لباس پدر

8. نپوشیدن شلوارک با کت

در لباس پوشیدن، داشتن تعادل نقش مهمی دارد. لباس‌های بالاتنه باید با لباس‌های پایین‌تنه با هم تعادل داشته باشد. یعنی پوشش بالاتنه باید به اندازه پوشش پایین‌تنه باشد. برای مثال هیچ‌وقت نباید شلوار بگ، تیشرت، کت و یا شلوارک بپوشید.

9. ست کردن لباس‌ها با ترکیب رنگ‌های فصل

برای فصل تابستان شلوار سفید و تیشرت آبی مناسب است. این رنگ‌ها در فصل تابستان زمانی که آفتاب گرمای بیشتری دارد، گرمای کم‌تری نسبت به رنگ‌های خاکستری و تیره به بدن می‌دهند. و برای فصل زمستان رنگ‌های تیره و خاکستری به سبب جذب گرما، مناسب‌تر از بقیه رنگ‌ها هستند. رنگ‌های مات مثل سبز زیتونی، خاکستری و آبی دریایی ظاهر را ملایم‌تر و متعادل‌تر می‌کند.

لباس پدر

10. نپوشیدن جلیقه به تنهایی

جلیقه‌ها مناسب لباس‌های سه تکه‌ای هستند. جلیقه بدون ژاکت بیشتر ظاهر پدر را شبیه پیشخدمت‌های رستوران می‌کند و همانند این است که بخشی از لباس خود را رها کرده‌اید.

11. نبستن آخرین دکمه ژاکت

این قاعده یکی از مهم‌ترین قواعدی است که همه مردها به طور عام و پدر خانواده به طور خاص باید رعایت کند. بستن دکمه آخر ژاکت جالب به نظر نمی‌رسد و ظاهر خوبی به پدر خانواده نمی‌دهد. زیرا کمر را کمی تنگ می‌کند و مثل این است که شکم‌بند بسته است.

12. نپوشیدن شلوار بندی با کمربند

هم بند شلوار و هم کمربند، شلوار را بالا نگه می‌دارد. استفاده از این دو در کنار هم نه تنها اضافی است، بلکه حالت و فرم شلوار را به هم می‌زیرد. پس تنها به کمربند بسنده کنید و سعی نکنید به طرق دیگر چیزی به لباس‌تان اضافه کنید.

13. آرایش مناسب سر و صورت

علاوه‌بر لباس پدر آنچه که بیشتر به چشم می‌آید آرایش چهره آنان است. پدران چنانچه ریش می‌گذارند و یا نمی‌گذارند، مهم این است که کاملاً مرتب باشند. خط ریش گردن کاملاً باید معلوم باشد و زیر آن کاملاً اصلاح شود. بی‌توجهی به این نکته شما را خیلی نامرتب نشان خواهد داد. همچنین ریش‌های مدل‌دار و غیرمعمول (منظور مدل‌های رایج مثل ریش پروفسوری نیست) اصلاً قابل قبول نیستند. در مورد آرایش مو، در جلسات رسمی حتماً از آرایش‌های متعارف استفاده کنید و از حضور با آرایش‌های خاص پرهیز کنید. عنصر دیگری که در پوشش مخصوصاً پدران مورد توجه است، ساعت می‌باشد. استفاده از یک ساعت شکیل و زیبا، خیلی می‌تواند جلوه پوشش شما را کامل نماید. حتماً از یک ساعت مناسب استفاده کنید.

لباس پدر

جمع‌بندی

نکاتی که ایراد کردیم، در مورد نحوه مطلوب پوشش لباس پدر یا پدران در مهمانی‌ها و مجالس رسمی محسوب می‌شود. اما هر پدری با توجه به سلائق و علائق خود می‌تواند لباس مناسب خود را انتخاب کند و آن را بپوشد. فقط نکته کلیدی در این است که باید در نوع و نحوه لباس پوشیدن رعایت اعتدال را کرد و با توجه به عرف اجتماعی و انتظارات دیگران اقدام به پوشیدن لباس کرد. تمام این نکات از موارد مهمی است که باید در آموزشگاه‌های طراحی لباس که دوره‌های طراحی لباس را اجرا می کنند، مورد ملاحظه جدی قرار گیرد.

اساتید باید به هنرجوهای طراحی مد و لباس آموزش دهند که بهتر است برای اعضای خانواده چه نوع لباسی و با چه طرح و رنگی طراحی شود. این موضوع هم می‌تواند در سرفصل‌های آموزش طراحی لباس گنجانده شود و مورد تدریس قرار گیرد. با سرفصل‌های کامل، جامع و کاربردی دوره طراحی مد و لباس آموزشگاه طراحی لباس پیشکسوتان می‌توانید به‌عنوان یک سبک‌دهنده مد و استایلیست و یک طراح لباس حرفه‌ای در بازار جذاب و پر رونق طراحی مد و طراحی لباس حضور و اشتغال دائم و درآمد پایدار و عالی داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر از کلاس‌ها با شماره‌های 22706966 و 22706967 تماس بگیرید.

به مطلب امتیاز بده

آموزش دوره طراحی لباس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

24 ساعته پاسخگوی شما هستیم
×